Leveranser

Varje vecka packas och körs varor till över 100 företag och organisationer inom Kiruna kommun.

Ingen bindningstid

Vi levererar varor löpande eller vid enstaka tillfällen helt utan bindningstid.

Flexibelt

Varorna packar och levereras dagligen helt enligt dina egna önskemål.

Vi förgyller hela din vardag

Vi levererar vid enstaka tillfällen eller veckovis helt utan bindningstid. Nedan finner du några av våra vanligaste produkter.

Levransmeny 2022/2023

Ladda ned vår leveransmeny med utvalda produkter. Har du egna önskemål är du varmt välkommen med dem till oss så fixar vi det också.

Fruktleveranser

 • Vi får fruktleveranser med färsk frukt varje dag.
 • Frukten handplockas styckevis för att säkerställa kvalitet.
 • Vi väljer med omsorg utifrån säsongens bästa frukter.
 • Frukten packas och transporteras i återanvändningsbara korgar och packas upp på plats ute hos kund.

Fruktkorg på jobbet är den perfekta lösningen för att hålla dig och dina kollegor friska och uppiggade. Frukt är ett enkelt sätt att få tillgång till näringsrika snacks som är både goda och nyttiga. Fruktkorgen är också ett lätt sätt att tillgodose dina medarbetares behov av ett hälsosamt mellanmål. Det är ett sätt att öka produktiviteten och ge dina medarbetare energi och motivation. Fruktkorgen är ett bra sätt att förbättra arbetsmoralen och skapa en positiv arbetsmiljö. Så se till att ge dina medarbetare en fruktkorg på jobbet och se hur det kan förbättra din arbetsplats.

Handling

Se till att du och din personal får en bra start på dagen eller har någonting trevligt att se fram emot under fikarasten. Vi plockar, packar och levererar enligt dina önskemål.

  Smörgåsar och fika

  Vi levererar bland annat, smörgåsar, fikabröd, tårtor och smörgåstårtor. Vi fixar även kaffe och te till er konferens eller möte.

   Gåvor och högtider

   Uppvakta din personal, kund eller leverantör. Vi levererar chokladaskar, godislådor, jullådor, påskägg m,m.

    Lunch och catring

    Vi levererar varm eller kall lunch enligt era önskemål, direkt till angiven plats. Vi kör även catering till konferens eller fest.