Serve Företagsservice

Vi strävar efter ett serviceinriktat helhetskoncept. Vårt mål är att alltid vara lyhörda mot dig som kund och därmed skapa förutsättningar till att överträffa dina förväntningar. Vi på Serve står för gott bemötande, service och kvalitet. Vi arbetar idag med över 70 företag, föreningar och organisationer inom Kiruna kommun

U

Bakgrund

Serve Företagsservice är ett familjeföretag med fäste i Kiruna. Verksamheten grundades 2013 som en del av Livsstilshälsan, den huvudsakliga verksamheten var då fruktleveranser. Under åren har våra tjänster successivt utökats och företaget bytte därmed till den egna profilen som idag är Serve Företagsservice.

Vår policy

När du anlitar oss ska du alltid känna dig trygg med att vi levererar produkter och tjänster av högsta kvalitet. Vi förespråkar persolig service och gör vårat yttersta för att överträffa dina förväntningar. Vårt mål är att anpassa oss efter dina behov och vara din samarbetspartner och leverantör för en lång tid framöver.

En nöjd kund, är en långvarig kund.

Genom att vara prestigelösa och ärliga vid eventuella problem med våra produkter och tjänster skapar vi goda relationer och långvariga kunder. Vi vill ständigt förbättra oss och alltid upprätthålla hög kvalitet. Därför förväntar vi oss att ni som kund kontaktar oss vid missnöje eller problem.

Våra medarbetare

Genom att ha medarbetar som trivs och mår bra på jobbet skapar vi bättre relationer till våra kunder. Våra medarbetare ska alltid känna ansvar och frihet för sina arbetsuppgifter. Vi har gemensamt ansvar för vår arbetsmiljö. Alla medarbetare ska känna sig delaktig i utveckling och förändringar.

Annika Isaksson

Annika Isaksson

Lokalvård

Madicken Wiss

Madicken Wiss

Lokalvård

Malin Lavring

Malin Lavring

Lokalvård

Julia Olsson

Julia Olsson

Lokalvård

Stina Lahti

Stina Lahti

Säljare och personal

Henrik Engström

Henrik Engström

Säljare och ekonomi

Jonas Unga

Jonas Unga

Kaffemaskiner, Leveranser och Service

Ove Engström

Ove Engström

Seniorpool, Säljare